Praktisk fredag!

I dag har jag en städa-och sortera-dag. Allt som ligger i lådorna riskerar att hamna i soporna. Jag rensar allt från min plånbok på gamla kvitton och annat till mitt badrumsskåp. Det positiva med detta är att man alltid hittar något av värde som man glömt bort, jag hittade t.ex två presentkort på H&M som jag inte visste att jag hade. Jag hittade också prover på CLARINS produkter som jag fått med posten. Jag kanske skulle testa dem? Något som tar väldigt mycket plats är tidningar och jag är en riktig läslus som prenumererar på säkert fem tidiningar...det blir en hel del skräp av det. Det är något visst med en tidning när den är ny, luktar nytryck, ser intressant och inbjudande ut. Handlar den dessutom om barn, mode, skönhet, resor, inredning eller vetenskap, ja då hamnar den garanterat hos mig:)     

Per fick åka akut till tandläkaren och Lova har fått tillbaka sin hosta:) så en del mindre trevliga saker har också hänt i dag!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej!

Härligt o rensa ut gammalt skräp! Det ger verkligen energi!

Men tråkigt med hostan, hoppas den försvinner fort! Stella hostar om nätterna i perioder.. jobbigt det där!

kram

2010-05-07 @ 21:12:05
URL: http://familjensweetie.blogspot.com
Postat av: Jennie

Jag trodde inte det var sant när hostan kom tillbaka, att barn kan bli krassliga så här med bara någon veckas mellanrum. I dag kom hon upp kl 05 pga hostan:( Nätterna är värst just nu, det var så det började även förra gången. Hoppas detta försvinner snart! Kram

2010-05-08 @ 09:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0