Rosa som bloggen...



Tuggummirosa är fräckt när man heter Lova och snart är 1 år, mössan är en favorit som får vara på inomhus också...

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åhhh vilken fin mössa på ett ljuvligt barn! Tänk att vi äntligen ska få ses snart Jennie! Det är på tiden! :-) Tack för alla kommentarer i min blogg, du är så söt o snäll! Och tack för stöttningen i tråden- blev lite tokigt o jobbigt där ett tag. Missförstånd o så!

Jag har bara blandat i röd karamellfärg i min smet så blev de lite rosa. Tog dock lite för mkt färg, det kom så mkt på en gång. Hade velat ha dem ljusrosa istället för grisrosa ;-)

KRAM!!

2010-03-29 @ 22:49:12
URL: http://familjensweetie.blogspot.com
Postat av: Jennie

Caroline: Tack snälla du! Klart att jag stöttar om jag kan, tycker det är så tråkigt att ni/du råkar ut för en massa tråkigt hela tiden. Nu får snart trenden vända ;) Ja, gud, va hände i tråden egentligen? Jag blev helt förvånad! Inte lätt att planera en sån här sak skriftligt utan missförstånd och visst i ärlighetens namn så hade nog vissa "dåliga dagar" också som gick ut över andra. Karamellfärg? Det var ju smart, jag vet inget om bak. Absolut inget, bakar aldrig, inte ens en sockerkaka. Sambon sköter ju allt här ;) Han t.om kallar sig kocken i detta hemmet, så då har han ju lagt ribban;) Jag är bara glad att komma till serverat bord. Men rosa cupcakes var ju lite sött ändå! Japp, nu ses vi snart - ÄNTLIGEN. Kramar

2010-03-30 @ 08:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0