Ni som har små vädurar - hur väl stämmer detta på era barn?

Hittade ett horoskop för små vädurar;) Ganska kul att läsa, men det vet i sjutton om jag köper det fullt ut! Det stämmer på Lova till en viss del, men där är mycket som inte alls gör det.


En naturlig ledare


Det är inte konstigt om din lilla vädur föddes tidigare än beräknat. Vädursbarn har generellt attityden “Är vi framme snart?” till tillvaron och är otåliga att möta alla äventyr som livet erbjuder.

Vädurar är passionerade, kreativa och rastlösa. Som barn har de ofta mer energi än andra barn och visar en livsglädje som endast överträffas av deras naturliga mod. Vädurens ständiga ”Jag först!” och tendens till egocentricitet kan vara en utmaning för de som måste hantera och bemöta deras livliga natur.

Små vädurar är lika oförblommerat ärliga som stora och säger gärna rätt ut vad de tycker och tänker. De överskrider ofta gränser du sätter eftersom de är naturligt impulsiva och sällan ser sig för innan de tar språnget.

Som förälder till en liten vädur har du säkert sett de rejäla vredesutbrott de är kapabla till. Vädursbarn verkar ha svårare än andra att kontrollera sina känslor. Men de är inte långsinta – så fort fyrverkeriet är över, så är vreden som bortblåst.

Eftersom vädursbarn är så bra på att börja nya projekt men inte lika bra på att avsluta dem, har du en viktig roll i att ge dem det fasta och kärleksfulla stöd de behöver för att lära sig fokus och tålamod.

Se till att din lilla vädur får mycket utlopp för fysisk energi. All den där energin behöver få utlopp i fysiska aktiviteter. Men se till att ha rätt skyddsutrustning – eftersom de ständigt har bråttom kan vädurar vara olycksbenägna.


Kommentarer
Postat av: Kiqi

Bortsett från det där med att födas för tidigt, så är det Mama rakt av.. hahaha.. =P

2010-03-21 @ 01:23:13
URL: http://babymama-2009.blogspot.com/
Postat av: Jennie

Ja det där med att födas tidigt är ju inte heller vad som hände här, haha! Lova var ju 18 dagar över tiden! Minns att du också gick över en del, ja:) Kram

2010-03-21 @ 10:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0