Lovas nya tavla!



Tyg från IKEA på vanlig spånskiva!


Jag älskade detta tyget när jag såg det hos min syster Johanna och tänkte att det skulle bli en fin tavla till Lovas rum och sen låg det här hemma i en hel evighet innan det äntligen blev klart. Jag köpte min bit på IKEA för nästan ingenting och spånskivan hade pappa i garaget:) Tack snälla pappa för att du hjälpte mig med tavlan.

Kommentarer
Postat av: Maria

Guuuud, vilken fin tavla. Ska kolla IKEA och göra nåt liknande till vår hall.Tack för tipset vännen, du har så många bra idéer här på bloggen. Blir grymt inspirerad...Kram Mia

2010-03-11 @ 21:40:42
Postat av: Malin

Vilken fiin tavla! Så härliga färger! :) Det gäller att vara lite finurlig ibland!



Jag vet precis vad du menar. Hatar också alla såna kläder. Det är så gräsligt fult! Gillar inte Nalle Puh över huvud taget. Men fick tyvärr vika mig när det gäller en sak. Ett leksaksfack som hänger på ryggstödet i bilen. Var det eller ett helt svart att välja på. Och man vet ju vad ens lille bebis uppskattar mest. ;)

Men där går gränsen!

Jag avgudar Zara's barnkläder! Dom har ju betydligt mer till barn över 2 år men det finns helt klart massa fint till våra små också. :)

Åhh..Rubens dockorna är såå söta! Älskar Vilmers sån. Vet inte vad den heter men vi har döpt den till Totte. Vilmer älskar själv den. Han gossar jättemycket med den.

Nej, vi har inte köpt något mer men ska väl göra det till när han fyller år har jag tänkt!

Kram!

2010-03-11 @ 22:58:56
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Jennie

Maria: Jasså tycker du det? Det var roligt att höra:)men det går i perioder med inspirationen här. Just nu har jag tyckt det har varit kul med lite pyssel igen, men innan vi flyttade hit till nytt så stod det rätt stilla på den fronten;)Hoppas du hittar nåt på ikea, ibland kan man fynda fina tyger!



Mailin: Haha, nej det är sant, ett svart leksaksfack vid bilbarnstolen kanske inte hade varit så kul för Vilmer;)Jag ska absolut kolla in på Zara en sväng nästa gång jag kommer upp till Götet. Lova har inte börjat använda sin Rubens docka så mycket än,den sitter så fint på hennes rum och väntar på henne;) Kram

2010-03-12 @ 10:04:18
Postat av: Johanna

Men vilken bra syster jag är, men du har iaf fått upp din tavla, Agnes tyg ligger bland massa andra tyger i källarn)= Får ta tag i det snart, eller jag måste....see you soon

2010-03-12 @ 10:20:30
Postat av: Jennie

Johanna: Haha, men nu är den på G har jag hört;)Kram på er och tack för titten i dag

2010-03-14 @ 23:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0