Jag är glad...

I dag är det strålande sol ute och luktar vår, snart ska Lova och jag ut på en promenad, men innan dess ska den lilla hönan vakna. Hon tar en power-nap just nu. En av lamporna jag handlade i går är nu på plats och vi kunde kassera en gammal ful lampa som satt här när vi flyttade in. Det var tacksamt eftersom vi lämnade alla våra lampor i Göteborg till andrahandsgästerna. Men nu har vi alltså en ny snygg lampa ovanför köksbordet och den tog typ 45 minuter att sätta ihop, men gud, va läcker den är. Den är en kopia av de dyra designlamporna Norm 69, en riktig klassiker. Bild kommer senare! Nu när jag öppnade min mail fick jag en trevlig inbjudan till ett 30 årskalas/ 1 årskalas och jag blev sååå lycklig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kan komma, Kiqi:) Det är ju inte så att jag kan cykla dit precis, hihi, det är nämligen i Göteborg.

Det är i alla fall bestämt att vi ska till Göteborg den 25/4 på ett stort barnkalas för Lova och hennes vänner som också fyller 1 år. Vi ska hyra lokal och fira alla barnen samtidigt med knytkalas. Vi är nog en 12-13 familjer tror jag. Det ska bli så himla kul:)

Så, som rubriken lyder, jag är glad för alla dessa roliga händelser som inträffar nu framöver:)

Kommentarer
Postat av: Kiqi

Jo men om du börjar cykla i tid =P haha..Visst ska det bli så kul med det stora 1årskalaset sedan.. längtar!Du har en award att hämta hos mig gumman.Kramar

2010-03-03 @ 00:44:52
URL: http://babymama-2009.blogspot.com/
Postat av: Jennie

Haha, skulle jag cyklat hade jag nog fått börja nu ungefär och pausat på hotell, men det hade ju gått;)Min bror cyklade från vår sommarstuga och hem en gång, det var 10 mil. Fast det var raka spåret, han har grym kondis;) Award igen? Låter spännande..måste kolla;)

2010-03-03 @ 13:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0