Ingen sömn i natt...heller!

Stackars min lilla älskling, hon vaknade kl 21 och hostade till kl 00. Sedan sov hon oroligt resten av natten. Hon var uppe och lekte, låg mellan oss som i och för sig också innebär lek för henne;) och hon fick vatten att dricka. På tisdag ska vi till läkaren för bland annat hostan. Läkare har kollat detta tidigare och alltid kommit fram till att det skulle vara vanlig förkylningshosta, men jag vill att det ska kollas igen. Hon har ju hostat sen årsskiftet till och från. Jag har i och för sig drabbats av hosta samtidigt som henne vilket är ytterligare ett tecken på att det bara är vanlig förkylningshosta. Som nu tex, hostar jag nästan lika mycket som henne. Trots detta skulle jag "ta över" hennes hosta på studs om det gick. Det gör så ont i mammahjärtat när hon är helt utmattad av hostan, vill men inte kan sova, gråter av smärtan och låter uppgiven. Jag går i alla fall inte från läkaren utan någon form av läkemedel för hostan denna gången. På BVC har vi aldrig fått medicin i och med att hon inte haft feber och ingen infektion i kroppen.

Behöver jag skriva att vi fick skippa dagis i dag också? Det är inte så lämpligt att ta upp ett sovande barn vid 07 om hon inte sovit på natten. Det skulle vara fruktansvärt! Jag ska ju ändå inte i väg till något jobb i dag....Jag njuter hellre av mina sista lediga dagar med henne!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej vännen!

Vad jobbigt ni har det med hostan o ff nätterna. Men bra att ni ska kolla upp det igen! Säger det igen, självklart inte dagis när hon ej sovit som vanligt. Då blir de bara ännu mer sjuka... det är rätt så jobbigt med dagis för de små!

kram o krya på er

2010-06-09 @ 19:34:51
URL: http://familjensweetie.blogspot.com
Postat av: jennie

Tack!! Jo, det är lika bra att få det kollat igen, denna gången av en specialiserad läkare!

Kram

2010-06-09 @ 22:08:28
Postat av: Malin

Men stackars lilla Lova!

Tråkigt att ni kommer av er med inskolningen. Men hälsan går ju före allt.

Låter väldigt intressant med Pers nya jobb. Jisses vad han verkar ha att stå i. Men ni kan inte se mycket av honom sen misstänker jag?!



Ja visst är det tråkigt med cykeln, är bara så jäkla ledsen just nu. Man känner ju sig så kränkt :(

Tack för komplimangen om kläderna.

Nop, jag fyller inte år. Ska bara ha en liten fest för mina tjejkompisar. Hade det härom året och det var så kul så jag ville göra om det.

Hoppas bara på bra väder men det lär väl regna :/

Hoppas ni mår bättre imorgon!

Kram!

2010-06-09 @ 23:30:25
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Jennie

Malin: I dag ska vi till dagis, hon har en eftermiddag i dag! Hon har sovit bättre i natt, thank god! Näsan rinner inte lika intensivt och hon är pigg och rastlös...passar perfekt med ett par timmar på dagis! Kan va trevligt med en liten fest i bland vare sig man fyller år eller ej:) Hoppas ni får en trevlig kväll!

Ja det är fullt ös på Per för tillfället, vi får väl se vad det blir av detta;)

Så tråkigt med cykeln, var det en ny cykel?



Ha det gott, jag håller tummarna för soligt väder till din fest, Kram

2010-06-10 @ 11:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0