Jag kan själv...



om jag får sitta i bara blöjan! Då blir det inga tråkiga fläckar som inte går bort på mina kläder och mamma blir glad och nöjd! Alltid är det några skedar som hamnar i magen, som mamma brukar säga! Det ser ut som om jag sett ett spöke, men det var bara en fluga! Mycket intressant! Pappa tyckte dock inte det var lika intressant så han dödade dem alla till min besvikelse.  

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej vännen!!

Tusen tack för de fina orden, jag blev jätte-glad. Långa inlägg är en lyx, förmån och en glädje...

Det där med att äta själv, vilken skillnad på mitt förhållningssätt till barn nr ett och två. Med Leia så hade jag i stort sett kladdfobi. Jag kan inte för mitt liv begripa hur jag orkade bry mig, stressa upp mig och vara så noga med att hon var ren- precis jämt. Nu har jag lärt mig att kladd hör till, och matar du ditt barn tills h*n är två får du sitta där när h*n är fyra med he he... Stella äter själv men Leia får vi mata, just för att hon ej har för vana att ta en ny sked när hon ätit en utan sitter o babblar o gör annat, väntar typ, på att hon ska få en sked in i mun.

Duktiga Lova ser jag, men visst är det trist med tomatfläckar,

storkram

2010-08-08 @ 18:06:11
URL: http://www.familjensweetie.blogspot.com
Postat av: Jennie

I början torkade jag av Lova för minsta lilla så visst var jag inne lite på det här med kladdfobi, fastän fobi är ett väldigt starkt ord. Så illa var det inte riktigt;) Men ju äldre hon blir så blir det ju värre och värre med kladdet, mer och mer mat utanför munnen, så det där med att hon ska vara ren har jag lagt på hyllan nu, haha:)



Nu tar jag som sagt av henne kläderna i stället så kan hon kladda bäst hon vill! Tomatfläckar är inget man vill ha på kläderna nej, isscchhh, va tråkigt!!



Kul att jag kan bidra med lite långa kommentarer då;)



Kram tillbaka

2010-08-09 @ 12:08:01
Postat av: Kiqi

Duktiga tjejen! Jag har kladdfobi (som Caroline så fint skrev), så här får Mama bara äta de kladdiga sakerna på söndagar n är det är baddag! Haha..



Du har en award hos mig

http://babymama-2009.blogspot.com/2010/08/award.html



Kram

2010-08-10 @ 13:03:22
URL: http://babymama-2009.blogspot.com/
Postat av: Jennie

Haha, en sak som är sjukt kladdigt är gröt, barngröt! Den är precis överallt när Lova ätit själv, men samtidigt är den bra för den stannar på skeden och sannolikheten att hon får den i munnen blir större;)



Å, va spännande med award,ska kolla direkt!!!



Kram

2010-08-10 @ 22:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0