På vågen..

hade jag mist några hekton till. Det är visserligen bara hekton hit och dit, inga kilon som det var i början när min motivation var på topp...men ändå! 8 kilo har jag tagit sen i januari månad och det är värt en applåd, om jag får säga det själv ;) Jag har dock 10 kilo kvar att för att vara i toppform, sån som jag var när jag åkte till Tunisien för två år sedan och hade gått miltals för att fixa beachformen!   

Kommentarer
Postat av: Kusin Isabella

Såg att du skrev om att du ville ha kommentarer haha. Så här kommer en, brukar också läsa din blogg =). Tycker du är superduktig som gått ner 8kg, inte fy skam det. Min största dröm är att vara "en såndär" som aldrig går upp i vikt, istället har man gener som gör att man går upp av att bara titta på en kaka! ;)

2010-04-02 @ 13:43:21
Postat av: Jennie

Hej Bella, tack så mycket för kommentaren:) Kul att du är här och läser. Ja, de här generna är inte att leka med, jag vet inte vem vi ska skylla på ;) Det är inte lätt att gå ner i vikt och det som är svårt är inte att veta hur man ska göra. Det räcker med att öppna en veckotidning så får man 500 tips. Det som är svårt är ju att behålla motivationen, ellerhur? Min den ser ut som en berg- och dalbana. Just nu ligger den ganska stadigt, men kalasen som är nu gör att den dalar i bland. Jag äter alltid två bars varje dag, två koppar varmt vatten med lite mjölk (har slutat med tee för det missfärgar tänderna nåt kopiöst)På kvällen blir det kyckling och ungsbakade grönsaker, eller en sallad...om jag inte är på kalas;) I går blev det ju tacos. När jag äter så här kan jag unna mig nån kaka lite popcorn och så. Jag äter nåt gott varje dag men går ändå ner i vikt. Barsen är perfekta, och man behöver aldrig gå runt och tänka, vad ska jag äta i dag som är nyttigt? Sen finns det ju soppor också istället för bars, om man hellre vill dricka än äta något som smakar som en chockladkaka på morgonen. Jag har lite svårt med det själv ;) Sen är det ju promenader, men det kan gå både 3 och 4 dagar utan att jag rör mig just nu, innan gick jag varje dag. Äter du så här och går varje dag så rasar du i vikt...trots de elaka generna hahaha;)Min dröm hade också varit och slippa dalta med detta vikt-tänket, men efter denna graviditeten så låg jag på 15 kilo för mycket efter förlossningen och det var bara too much...Jag märkte ganska snabbt att jag inte skulle tappa ett skit utan att kämpa också så det var bara att sätta i gång ;)Kram och glad påsk, hälsa familjen!

2010-04-02 @ 15:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0