Å, va mysigt farmor!Sedan i tisdags eftermiddag har vi haft svärmor och hennes Bertil på besök här hemma. Lova har varit bortskämd! Svärmor är världens bästa farmor och Bertil är en snäll farbror som gärna bär runt på Lova, busar med henne och snackar med henne:) Det första att avverka var givetvis Pers verkstad och där blev det fika med vetekrans och kaffe. Imponerade över de 200 kvadratmeterna åkte svärmor Gunnel och Bertil vidare hem till oss och vi fixade kyckling och potatisgratäng till middag. Kvällen blev supertrevlig! 

Dagen därpå ville jag och Lova till Älmhult och Sveriges första IKEA, där allt en gång började! Gunnel och Bertil ville säklart hänga på så vi tog en heldag med lunch på restaurangen. Det shoppades litegrann och Lova fick leksaker av sin snälla farmor. Efter en lyckad dag på IKEA bjöd mina föräldrar oss alla på eftermiddagsfika och där stannade vi ända tills det var kväll. Väl hemma här igen fixade Per en thaigryta med räkor och fisk. Till det ris. Supergott! 

I förmiddags åkte de vidare mot Ullared och nu sitter jag här vid datorn och tar igen lite förlorad bloggtid;)

I går kom tråkiga nyheter med posten. Vi får inte fortsätta att hyra ut vår lägenhet i Göteborg i andrahand. Det fanns inte tillräckligt starka underlag för det trots att vi båda arbetar på nya orten. Märkligt!!! Hur som helst, vi behövde inte fundera länge förrän vi kom fram till att vi inte orkar gå vidare med detta - inte just nu! Det finns annat i livet som är viktigare för tillfället. Att Per öppnade sin verkstad här är ett tydligt tecken på att han trivs i lilla Osby trots att han är född och uppvuxen i Göteborg. Detta gör att vi rotat oss ganska bra här och det blir här vi kommer att bygga/köpa vårt hus och bilda oss ett liv. Det som är synd är att vi inte har möjlighet att byta trean till en etta och ha kvar den som en övernattningslägenhet, vilket var tanken från början.

Jag saknar Göteborg, det gör säkert Per också, men nu har vi gjort vårt val. Vi ska bo och verka i Skåne!

Kommentarer
Postat av: Maria

Förstår att ni saknar Götet det är ju här man ska va ju! Kom tillbax;)

2010-08-27 @ 21:22:37
Postat av: Jennie

:)Ja, där är det nice, men det blir nog tyvärr inte så...men det är ju bara två och en halv timmes körning! Inte så farligt långt:)

2010-08-28 @ 09:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0