Shopping av mycket tunga grejor...

ja närmare bestämt en kompressor som vägde 500 kg. Det var vad Per fick för sig att han skulle ha på släp hem från Växjö i dag. Han slet som ett djur och fick upp den på det hyrda släpet. Svetten lackade...eller nej, snarare rann i pannan på honom, hans vita T-shirt var nedfläckad av olja och han log med hela ansiktet när kompressorn äntligen var uppe på släpet. Säljaren, en 80-årig gubbe, var inte till mycket hjälp. Han hade dessutom fått en hjärtinfarkt nyligen och när han försökte ta i var jag där och bannade honom. Hans fru var inte hemma, men hon skulle inte gilla att han försökte leka Hulken vid den åldern. Det är inte så svårt att räkna ut. Utöver kompressorn blev det ett blästringsskåp, stort som attans! Vad det vägde vet jag inte, men släpet var fullt om jag säger så. Häromdagen var Per i Ljungby och hämtade oljedistributörer, två stora tunga..och fula prylar. Säkert mycket bra grejor och säkert mycket nödvändiga med tanke på att denna lilla hålan snart blir en bilmekaniker med verkstad rikare! Den 1 augusti slår Per nämligen upp portarna till ett projekt som han jobbat med i två månader, en bilverkstad - PeO Bilservice! Där kan man få däck bytta och balanserade, alla mekaniska fel på bilen lagade oavsett bilmodell, rostskador åtgärdade och så vidare! 

I grund och botten är han bilmekaniker och har 7 års erfarenhet från Volvo personvagnar i Göteborg. Att han pluggade vidare inom fastighetsbranchen var nog mest på grund av en svacka i yrkeslivet. Nu ska han alltså "på det igen". Sitt företag inom kosttillskottsbranschen ska han fortsätta att driva i intilliggande lokaler. Lokalernas sammanlagda yta är på över 200 kvadratmeter så det ska nog finnas en liten myshörna även till mig och Lova;) Det kan vi behöva när vi kommer på besök...för besök lär det bli om vi ska få träffa honom framöver....eller vad sägs om öppettider mellan 07-18? Lägg sedan till det, pappersarbete för två företag! 

Hoppas nu för hans del (en mycket engagerad kille) att allt klaffar och att han kör igång i tid. I slutet av denna månaden väntas stora tunga maskiner och billyft från Kina. Det skeppas till Göteborg och därifrån till Osby. Detta är grunden till PeO Bilservice.... 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vilken karl! Han är grym

2010-06-12 @ 11:54:12
Postat av: Jennie

Ja när han väl sätter den sidan till så...

Kram!!

2010-06-12 @ 18:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0